Netflix’in yeni filmi Romantik Hırsız’dan ilk fragman

Netflix Türkiye yeni filmi Romantik Hırsız’ın ilk fragmanını bugün yayımladı.

  • ü
  • 19 Şubat 2024
  • ü
  • Kültür

Netflix, başrollerinde Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’in yer aldığı yeni filmi Romantik Hırsız’ın ilk fragmanını bugün yayımladı. Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün, senaristliğini ise Pelin Karamehmetoğlu’nun üstlendiği film 14 Mart’ta izleyiciyle buluşacak.

FİLMİN KONUSU

Film, Interpol’ün Sanat Suçları Birimi’nde çalışan bir polis memuru olan Alin (Esra Bilgiç) ve girilmesi imkânsız bir müzeden tabloları çalan Güney Arat (Birkan Sokullu) arasındaki, karakterlerin geçmişten gelen bağları etkisindeki, kovalamacayı konu alıyor. Hırsızın bir sonraki hedefini çözen Alin, hırsızı yakalamak için harekete geçtiğinde beklemediği bir durumla karşı karşıya kalıyor.

Bir zamanlar âşık olduğu ve evlenmek üzereyken aniden ortadan kaybolan Güney’i yakalamak için Güney’le yüzleşmesi gereken Alin’in ikilemlerine yer veren filmde, Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’e Fırat Tanış ve Ushan Çakır gibi isimler eşlik ediyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Leyla ile Mecnun dizisindeki rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu’na şiddet uyguladığı için 3 bin lira para cezasına çarptırılan Ushan Çakır’a yapımda rol verilmesinin ise izleyicide nasıl bir tepki yaratacağı merak konusu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com