Gucci’nin yeni yaratıcı direktörünün belgeseli MUBI’de

Gucci’nin yeni yaratıcı direktörü Sabato De Sarno'nun ilk defilesi “Gucci Ancora”yı anlatan belgesel "Who is Sabato De Sarno? - A Gucci Story” MUBI’de gösterimde.

  • ü
  • 28 Mart 2024
  • ü
  • Kültür

Gucci ve MUBI ortaklığında çekilen ve Gucci’nin yeni yaratıcı direktörü Sabato De Sarno’nun ilk defilesi “Gucci Ancora”yı anlatan belgesel Who is Sabato De Sarno? – A Gucci Story MUBI’de gösterime girdi. Yönetmenliğini Ariel Schulman ve Henry Joost’un üstlendiği belgeseli Paul Mescal seslendiriyor.

Sabato de Sarno’nun ilk defilesi “Gucci Ancora”ya yakından bakma imkânı tanıyan belgesel, “Gucci Ancora” koleksiyonu üzerinden daha önce hiç görülmemiş görüntülerle Gucci’nin kapısını aralıyor. Koleksiyonun yaratım sürecinde yaratıcı direktör-ekip iş birliğine dikkat çekerek ekip çalışmasının önemi vurgulayan Who is Sabato De Sarno? – A Gucci Story, koleksiyonunun yaratım sürecine ve hikayesine odaklanıyor.

Yeni yaratıcı direktör Sabato De Sarno’nun deneyimlerini, markaya bakış açısını ve vizyonunu ortaya koyan belgeselin, koleksiyonun mağazalara gelişiyle birlikte dünyanın dört bir yanındaki mağazalarında özel gösterimler yapması planlanıyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Başlarda yaklaşık 6 dakika olması planlanan bu yirmi dakikalık Gucci yolculuğu MUBI Türkiye kataloğunda erişime açık.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com