Ezgi Güneştekin’ten ilk kişisel sergi: Nasıl Hissediyorsun?

Ekspresyonist sanatçı Ezgi Güneştekin ilk kişisel sergisi "How U Feel?” ile DG Art Project’te sanatseverlerle buluşuyor.

  • ü
  • 27 Mayıs 2024
  • ü
  • Kültür

Varoluşun karmaşıklığına ve insanın iç çatışmalarına odaklanan sergi How U Feel? (Nasıl Hissediyorsun?) DG Art Project’te sanatseverlerle buluşuyor. Ekspresyonist sanatçı Ezgi Güneştekin ilk kişisel sergisi olan How U Feel?’in küratörlüğünü Zeynep Öztürk üstleniyor.

“Nasıl hissediyorsun?” sorusuyla eserlerinde izleyicinin iç dünyasına dokunmayı amaçlayan sergide, sanatçının 2020 yılından bu yana üzerine çalıştığı 34 eser yer alıyor. Farklı disiplinlerden ve farklı materyallerle eserlerin yer aldığı How U Feel?’de hem tuval üzeri akrilik hem de rölyef çalışmalar yer alıyor.

Serginin küratörü Zeynep Öztürk, sanatçının pratiğini “Kendi içinde parçalanmalar, geometrik formlar karikatürize edilmiş figürler, bazı kelimeler, harfler ve cümleler var. Kendi genç, dinamik ruhunu, eserlerine yansıtmış. O neon ve parlak renkler kendi ruhundan izler taşıyor. Atölyesinde resimlerini yaparken dinlemiş olduğu Amerikan R&B ve hip hop tarzı müziklerden etkilenerek resimlerini çalışıyor.” sözleriyle açıkladı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

İşlerinde asi bir direnişi, kültürel normlara başkaldırıyı ve bireysel özgürlüğü yansıtan Ezgi Güneştekin’in  How U Feel? başlıklı sergisi 30 Haziran’a kadar DG Art Project’te görülebilir.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com