Demet Evgar, Afife Jale’yi canlandıracak

Afife Jale’nin hayatından esinlenilerek yaratılan oyun Afife, Demet Evgar’ın Afife olarak yer aldığı güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

  • ü
  • 24 Mayıs 2024
  • ü
  • Kültür

Afife Jale’nin hayatından esinlenilerek yaratılan hayali bir kumpanyanın hikâyesi olan Afife’de, Afife Jale’ye Demet Evgar hayat veriyor. Hem sahne önündeki hem de sahne arkasındaki güçlü kadrosuyla dikkatleri çeken oyun Afife, prömiyerini 14 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde yapacak.

Yönetmenliğini Serdar Biliş’in üstlendiği, proje tasarımının Serdar Biliş ve Demet Evgar tarafından yapıldığı Afife’nin oyuncu kadrosunda Ayta Sözeri, Tilbe Saran, Necip Memili, Bora Akkaş, İdil Sivritepe, Bedir Bedir, Orkuncan İzan, Bilge Çınar, Kerem Arslanoğlu, Öyküsu Okur, Besma Seiba yer alıyor.

Müziklerini Tuluğ Tırpan’ın bestelediği oyunun şarkı sözleri ise Sezen Aksu’ya ait. Afife Tiyatro ve Zorlu PSM yapımında hayata geçecek olan oyunun sahne ve kostüm tasarımcılığını Gamze Kuş, ışık tasarımcılığını Cem Yılmazer, hareket tasarımcılığını Candaş Baş, ses tasarımcılığını ise Ozan Yıldız üstleniyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

14 Eylül’den itibaren Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde yer alacak olan oyunun biletlerine bu link üzerinden erişilebilir.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com