Cem Demirer’in “Noksan”ından ilk fragman

Cem Demirer’in dünya prömiyerini 77. Cannes Film Festivali’nde yapacak olan kısa filmi “Noksan”ın ilk fragmanı yayımlandı.

  • ü
  • 07 Mayıs 2024
  • ü
  • Kültür

Dünya prömiyerini 77. Cannes Film Festivali’nde yapacak olan Cem Demirer imzalı Noksan’dan ilk fragman geldi. 14-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan festivalde Semainde de la Critique (Eleştirmenler Haftası) bölümünde yer alacak olan filmin fragmanını Cem Demirer sosyal medya hesabından yayımladı.

İlk uzun metraj filmi Mendirek ile dünya prömiyerini Atlanta Film Festivali’nde yapan ve 29. Adana Film Festivali’nde iki ödül kazanan Cem Demirer’in kısa filmi Noksan, Semainde de la Critique bölümünde 20 Mayıs’ta gösterilecek. Festivalin daha önceki edisyonlarında aynı bölümde Ken Loach, François Ozon, Wong Kar Wai gibi isimlerin filmleri de yer aldı.

Cem Demirer’in medyumun sınırlarını zorlayarak ortaya koyduğu Noksan, Lunaparkta çalışırken yaşadığı içsel bunalımla birlikte farklı insan ve varlıklarla etkileşime giren Mert’in anlam arama çabasına odaklanıyor. Filmde Mert’e hayat veren Haydar Şahin’e, Şencan Aslan, Barış Yılmaz Gündüz, Aydın Erek ve Alev Kara’nın eşlik ediyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Cem Demirer imzalı Noksan’ın yayımlanan ilk fragmanı bu linkten izlenebilir.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com