Beyoğlu Sineması’nda “Ayın Yönetmeni” Zeki Demirkubuz

Mayıs ayında “Ayın Yönetmeni”ni Zeki Demirkubuz olarak belirleyen Beyoğlu Sineması’nda “Hayat”, “Yeraltı”, “Yazgı” ve “Bulantı” filmleri gösterilecek.

  • ü
  • 08 Mayıs 2024
  • ü
  • Kültür

Yeraltı filminden

Her ay İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür’ün hazırladığı seçkileri yer veren Beyoğlu Sineması, “Ayın Yönetmeni” programı kapsamında bu ay Zeki Demirkubuz’a yer veriyor. Mayıs ayında Beyoğlu Sineması, yönetmenin Hayat, Yeraltı, Yazgı ve Bulantı fimlerini seyirciyle buluşturacak.

Yazgı filminden

“Ayın Yönetmeni” Mayıs programı 11 Mayıs’ta Yazgı filminin gösterimi ile başlayacak. Gösterimin ardından Olkan Özyurt moderatörlüğünde Zeki Demirkubuz ve Serdar Orçin söyleşisi gerçekleşecek. Hayat filminin 25 Mayıs’taki gösteriminin ardından ise Janet barış ve Engin Ertan söyleşisi gerçekleşecek.

Sen Ben Lenin filminden

Farklı yapımları tematik başlıklarda ücretsiz bir şekilde seyirci ile buluşturan Beyoğlu Sineması, “Sinemasal Buluşmalar”, “Kısa Film Seçkisi”, “Çocuk Matinesi” programlarının gösterimlerine de devam ediyor. “Ayın Teması” bölümünde ise bu ay yönetmenlerin ilk filmlerine odaklanılıyor. “Türk Sineması’nda İlk Filmler” adıyla seyirciyle buluşacak olan programda Banu Sıvacı imzalı Güvercin (2018), Tufan Taştan imzalı Sen Ben Lenin (2021) gibi filmler yer alıyor.

Yozgat Blues filminden

Kısa film seçkisiyle 8 film gösterilecek olan “Gül Kendine programı” ise Mayıs ayında 4 filme yer veriyor. Program kapsamında Hakkı Kurtuluş ve Melik Saraçoğlu’nun “Gözümün Nuru”, Mahmut Fazıl Coşkun’un “Yozgat Blues”, Kaan Arıcı ve İsmet Kurtuluş’un “Dona Dona” ile Elif Nazlı Durlu’nun “Zuhal” filmleri seyirciyle buluşacak.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Gösterimler ve programlar hakkında detaylı bilgi bu link üzerinden edinilebilir.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com