Yazar Eylem Tok ve kaçırdığı oğlu New York sokaklarında görüntülendi

Ehliyetsiz kullandığıotomobil ile ölümlü kazaya neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur ve onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok, New York'ta görüntülendi.

  • ü
  • 14 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Eylem Tok ve oğlu New York sokaklarında görüntülendi. (Fotoğraflar: Gözde G.)

Ehliyetsiz kullandığı otomobil ile Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur ve onu ABD’ye kaçıran annesi Eylem Tok, New York’da görüntülendi. Tok ve oğlu, New York’ta neşeli bir şekilde dolaşırken ve taksiye binerken fotoğrafları çekilip paylaşıldı.

Fotoğrafları paylaşan gazeteci Razi Canikligil; “ABD’ye kaçan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur, New York’talar. 57. sokak ve 6. Avenue köşesinde görülen kaçak anne oğul fotoğrafları çekilirken gülmeleri dikkat çekti.”

17 yaşındaki Timur Cihantimur, çarptığı sürücünün ölümüne neden olmuş ve annesi Eylem Tok tarafından Amerika’ya kaçırılmıştı. Olaya ilişkin 1 kişi tutuklanırken baba Bülent Cihantimur’un da fenomenler soruşturmasında şüpheli sıfatı ile yer aldığı öğrenilmişti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise dün yaptığı konuşmada yurt dışına kaçan Timur Cihantimur (17) ile annesi Eylem Tok’un iadesine ilişkin, “İade dosyamızı ilettik ve geçici tutuklama evrakımızı da gönderdik. Bugün itibarıyla Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı’ndan cevap geldi. Bu cevabi yazıda istenen bazı belgeler var. Bu belgeleri de tamamladık. Buradaki süreci takip ediyoruz” dedi.

İstanbul Eyüpsultan’da, Oğuz Murat Acı’nın öldüğü, dört kişinin yaralandığı trafik kazasına ilişkin soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında, şüpheli Eylem Tok ile 17 yaşındaki oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheli iş yeri çalışanı Ayşe Ceren S. tutuklandı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Timur Cihantimur’un babası Bülent Cihantimur’a ise yurt dışı yasağı getirildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com