Sinan Ateş cinayetinin kritik ismi Olcay Kılavuz’dan ‘buradayım’ mesajı

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili en kritik isim olan eski MHP Milletvekili Olcay Kılavuz, Kurban Bayramı'nda Niğde'deki ailesini ziyaretinin fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşım Olcay Kılavuz'un 'kaçmadım, buradayım' mesajı olarak yorumlandı.

  • ü
  • 17 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinde adı sık sık geçen eski MHP Milletvekili Olcay Kılavuz günler sonra ortaya çıktı.

Silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in soruşturmasında adı sık sık geçen ve tutuklanan isimlerin bir çoğu ile yakın ilişkileri olduğu bilinen eski MHP Mersin Milletvekili ve eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, kaçtı iddialarına fotoğrafla yanıt verdi.

Kılavuz, açıklamalarının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla, bir süredir yürüttüğü TBMM Grup danışmanlığı görevinden alınırken, bu karar Kılavuz’un sessizlik yasağını bozduğu için cezalandırılması şeklinde yorumlanmıştı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Kılavuz’un Ateş cinayetine ilişkin şüpheliler arasına alındığı, ancak bu süre zarfında milletvekili olduğu için dosyasının Meclis’te bekletildiğinin öğrenilmesinin ardından Kılavuz’un yurtdışına kaçtığı iddia edilmişti.

Kurban Bayramı için memleketini ziyaret ettiğini belirten Kılavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kurban Bayramı münasebetiyle memleketim Niğde’de canım annemi ve canım babamı ziyaret ederek ellerini öpüp bayramlarını kutladım. Gazze ve Doğu Türkistan başta olmak üzere gönül ve kültür coğrafyalarımıza huzurun, barışın gelmesini niyaz eder, Kurban Bayramı’nı kutlarım” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com