Selma Ateş’ten MHP yönetimine: Hedefimiz Ocaklar değil, işimiz katiller ve azmettiriciler

Sinan Ateş'in kız kardeşi Selma Ateş, MHP'lilerin 'ocağa' saldırıyorlar açıklamalarına sert tepki gösterdi. Selam Ateş, "Hedefimiz Ocaklar değil, boşuna algı yapmayın, işimiz katiller ve azmettiriciler, torbacılarla iş tutanlar ile kumsal kmlikleri ihanetinize alet etmeyin" dedi.

  • ü
  • 11 Mayıs 2024
  • ü
  • Gündem

Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş‘in kız kardeşi Selma Ateş, MHP yöneticilerin ‘ocağa’ saldırıyorlar açıklamasına sert tepki gösterdi. Ateş, “Hedefimiz Ocaklar değil, boşuna algı yapmayın, işimiz katiller ve azmettiriciler, torbacılarla iş tutanlar ile kumsal kmlikleri ihanetinize alet etmeyin”dedi.

Sinan Ateş’i öldüren tetikçinin MHP ve Ülkü Ocakları’na ait iki farklı araçla kaçırıldığını ortaya çıkmasının ardından MHP’li İzzet Ulvi Yönter, “Ülkü Ocakları’na operasyon çekildiği’ iddiasına bulundu. Yönter,  “Artan hızla, azgın nefretle, yaygın şiddetle iftira atıyorlar…Kripto FETÖ’cüler, oncu buncular, Türk düşmanları, hayali iddia üreten namertler, çevremize sızan ajan provokatörler bir olmuş, işbirliği yapmış MHP’ye ve Ülkü Ocakları’na operasyon çekmenin hevesindeler!” ifadesini kullandı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Yönter’in açıklamasına Sinan Ateş’in kız kardeşi Selma Ateş, sosyal medya üzerinden cevap verdi. MHP’li yöneticileri boşuna algı yaptıklarını kaydeden Ateş, “Hedefimiz Ocaklar değil, Boşuna algı yapmayın, işimiz Katiller ve Azmettiriciler, torbacılarla iş tutanlar ile Kurumsal kimlikleri ihanetinize alet etmeyin. Bir daha söylüyorum kurumsal kimlikle işimiz yok. Katiller hesap versin.” dedi.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com