Sinan Ateş’in kardeşi: Bizim gibi Ülkücü bir aileye bile bunu yapanlar, normal insana neler yapmaz

Sinan Ateş'in kız kardeşi Selma Ateş, "Ben ve kardeşim ve tüm ailem bu davaya hayatımızı verdik, bedel ödedik. Bizim gibi tüm kökeni ülkücü olan bir aileye bile bunu yapanlar, normal insana neler yapmaz" dedi.

  • ü
  • 05 Mayıs 2024
  • ü
  • Gündem

Ankara’da suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in kız kardeşi Selma Ateş, kardeşinin ölümüyle ilgili hazırlanan iddianamaye tepki gösterdi. Ateş,”Bizim gibi tüm kökeni ülkücü olan bir aileye bile bunu yapanlar, normal insana neler yapmaz” dedi.

Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede MHP Milletvekili Olcay Kılavuz ve Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın yer almamasına yönelik tepkiler devam ediyor. Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’in ardından kız kardeşi Selma Ateş de hazırlanan iddianameyi eleştirdi. Ateş, ailenini davaya hayatlarını verdiklerini ve bedel ödediklerine işaret ederek, “Bizim gibi tüm kökeni ülkücü olan bir aileye bile bunu yapanlar, normal insana neler yapmaz” ifadesini kullandı.

Selma Ateş, sosyal medya üzerinden şu paylaşımı yaptı:

“Birileri var sürekli katilleri sorgulayacağına aşağılık torbacılara lanet edeceğine yol ortasında adice öldürülen bir akademisyen hakkında algı oluşturmaya çalışıyor.

İftira kampanyaları düzenliyor.

Sonra da Sinan Ateş’in öldürülmesi ile bizim ne ilgimiz var diyor.

Bazen ayette paylaşıyorlar Allah’la insanları kandırmaya çalışıyorlar, Allah hepinizin belasını versin.

Ben ve kardeşim ve tüm ailem bu davaya hayatımızı verdik, bedel ödedik.

Bizim gibi tüm kökeni ülkücü olan bir aileye bile bunu yapanlar, normal insana neler yapmaz.

Gençler başından beri diyoruz Bizim kapımız herkese açık aklında bir soru olan gelip bize sorabilir bu alçakların hainlerin iftiralarına ve yalanlarına kanmayın cinayetlerine ortak olmayın.

Bunlar katil, hem de kardeş katili…”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com