Sedat Peker’den Köfteci Yusuf açıklaması: Artık gerilmeye başladım

Sedat Peker: "Her Köfteci Yusuf konuşulduğunda ismimin geçmesi eğlenceli geliyordu. Ne Köfteci Yusuf’muş arkadaş, artık gerilmeye başladım. Köfteci Yusuf bana sevgi duyduğu için bir kez aramıştı, görüştük. Çayını bile içmedim. "dedi.

  • ü
  • 10 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Gazeteci Erk Acarer, BAE’de dijital tecrit altında yaşayan Sedat Peker, “Her Köfteci Yusuf konuşulduğunda ismimin geçmesi eğlenceli geliyordu. Ne Köfteci Yusuf’muş arkadaş, artık gerilmeye başladım” dedi.

Acarer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz etine rastlanmasının ardından ismi tekrar gündeme gelen Sedat Peker ile yaptığı görüşmeyi paylaştı.

Acarer’in paylaşımı şöyle:

“Her Köfteci Yusuf konuşulduğunda ismimin geçmesi eğlenceli geliyordu. Ne Köfteci Yusuf’muş arkadaş, artık gerilmeye başladım. Köfteci Yusuf bana sevgi duyduğu için bir kez aramıştı, görüştük. Çayını bile içmedim. Biz onun sattığı kadar her Bayram kurban bağışlıyoruz. Ne zaman Köfteci Yusuf gündeme gelirse ben de TT oluyorum. Bu ne saçma iştir! Bu adam 12 bin kişi çalıştırıyor. Devlet bu domuz etlerini yakalamış mı?”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

SOYLU, PEKER’İ SUÇLAMIŞTI

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker’i Köfteci Yusuf çökmeye çalışmakla suçlamıştı. Soylu, olayı şöyle anlatmıştı: “Balkanların en büyük mafyası Türkiye’deydi, yakaladık… Dava dilekçelerinde ifade ettim bir takım muamma işler var. Savcı beni çağıracak. Biz namusumuzu bu işte kazanmadık. İftiraların yalanların, birtakım operasyonları karşısında kalabilirsiniz. Allah iftiradan korusun. Tekrar söylüyorum hayatımda en nefret ettiğim mafya tipi yapılanmalardır. Bunları silip süpürmek bizim namusumuzdur. Bursa’da Köfteci Yusuf’a çökmeye çalışıyorlar. Operasyonu başlattım, hepsi var. İstanbul’un başlangıcını bilmiyorum ama operasyona çeviren benim.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com