Savcı İşçimen’i tekme tokat döven iki kişi tutuklandı

Yargıtay savcısı Necip Cem İşçimen'i tekme tokat döven iki kişi çıkarıldıkları sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

  • ü
  • 02 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen

İstanbul Kadıköy’de Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen’i darbeden saldırganlardan Tayfun Tahsin İlgün’ün ardından uluslararası bir firmada emlakçılık yaptığı öğrenilen Erol Gök de yakalandı. Yakalandıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan İlgün, yeniden gözaltına alındı. Şüpheliler Gök ve İlgin, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara Adliyesi’nden sonra Yargıtay Cumhuriyet savcısı olarak atanan Necip Cem İşçimen, bir akrabasının kendisine bilet göndermesi üzerine maçı izlemek için akrabası ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’na gitmek için yola çıktı. Savcı İşçimen akrabası ile arabasını Kalamış’ta bir otoparka park edip maçı izlemeye gitti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Maç çıkışı akrabası ile tekrar otoparka gelen savcı İşçimen, otopark ücretini ödemek için gişeye geldi. Bu sırada otopark görevlisi ‘sistem güncellemesi ve Z raporu alındığını’ söyleyerek beklemesini söyledi. Ancak arkasında bekleyen Erol Gök ile Tayfun Tahsin İlgün korna çalıp selektör yaparak duruma tepki gösterdi.

Söz konusu iki kişi, araçtan inerek savcı İşçimen’in yanına gelip hakaret etmeye başladı. Otopark görevlisinin durumu anlatmasına, İşçimen’in kendisinin savcı olduğunu söylemesine rağmen hakaretlerine devam eden Erol Gök, savcı İşçimen’e yumruk ve tokatlarla saldırdı. Gök, yere düşen savcıyı darbetmeye devam etti.

Çevredekilerin duruma müdahalesi ile kurtulan savcı İşçimen, Kadıköy İskele Polis Merkezi’ne gitti. Polis ekipleri tarafından hastaneye götürülerek darp raporu alınan savcı İşçimen, her iki kişiden de şikayetçi oldu.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Yapılan incelemede savcı İşçimen’e saldıran Tayfun Tahin İlgün ve uluslararası bir firmada emlakçılık yaptığı öğrenilen Erol Gök yakalandı.

İlgün ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. İlgün’ün yeniden gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Ardından çıkarıldıkları mahkeme her iki kişi tutuklandı.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com