SAHA EXPO’da İsrail protestosu: Polis, boğazını sıkarak gözaltına aldı

İstanbul'daki SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nda İsrail'e silah sağlayan bir şirketin stant açması protesto edildi. Polis, protestoda bulunan yazar Adem Özköse ile yanındaki bir vatandaşı yaka paça fuar alanından çıkardı ve gözaltına aldı.

  • ü
  • 25 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

SAHA İstanbul tarafından, Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Savunma Sanayii Başkanlığı destekleriyle düzenlenen SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı, bir protesto gösterisine sahne oldu.

İsrail’in silah tedarikçilerinden biri olan Birleşik Krallık merkezli silah şirketi BAE Systems, yazar Adem Özköse tarafından protesto edildi.

Protestoya karşı polisin sert müdahalesi kameraya yansıdı. Güvenlik güçleri, protestoda bulunan Adem Özköse ve yanındaki bir vatandaş yaka paça fuar alanından çıkarıldı. Boğazı sıkılan Özköse ve vatandaşın gözaltına alındığı biliniyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Fuar Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve Dışişleri Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ve diğer sivil ve askeri kamu kurumlarının katılımı ve desteği ile gerçekleştiriliyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com