O kazada yeni skandal: Eylem Tok’un oğlu ambulans çağırmak yerine video çekmiş

Ehliyetsiz araç kullanırken kazaya neden olan ve 1 kişinin ölümüne yol açan, yazar Eylem Tok'un oğlunun kaza sonrası arkadaşlarıyla video çektiği ortaya çıktı.

  • ü
  • 15 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Yazar Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantimur’un ehliyetsiz araç kullanırken bir kişinin ölümüne yol açtığı kaza sonrası ambulans çağırmak yerine arkadaşlarıyla birlikte video çektiği ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul Eyüpsultan’da yaşanan korkunç kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralanmıştı. Kazaya neden olan yazar Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantimur ve arkadaşları kaza sonrası ambulans çağırmak yerine video çekti. Ortaya çıkan görüntüler gündem oldu.

YARALILAR YERİNE HASAR GÖREN ARAÇLARIYLA İLGİLENDİLER

Kazanın hemen ardından çekilen görüntülerde, 17 yaşındaki Cihantimur ve arkadaşları ambulans çağırmak yerine kazada hasar alan araçları ile ilgilenirken görüntülendi.

Gündem olan videoda “böyle şansı s…m” sözleri, can alan kazadaki vurdumduymazlığı bir kez daha ortaya koydu.

GEÇ GELEN YARDIM YÜZÜNDEN HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Soruşturma dosyasında görgü tanıklarının ifadesine dayanılarak, 29 yaşındaki Acı’nın olay sonrasında dakikalarca ilk yardım beklediği, geç yapılan müdahaleler nedeniyle hastanede hayatını kaybettiği belirtilmişti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Eylem Tok ve oğlu, kaza sonrası Mısır üzerinden ABD’ye kaçmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com