Narin Güran’ın amcası tutuklandı: ‘Kasten öldürme’ suçlaması

Diyarbakır'da Kur’an kursundan çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 13'üncü gününde sürerken, gözaltına alınan amca S.G., tutuklandı. Amca S. G.'nin tutuklanmasına 'kasten öldürme' gerekçe olarak gösterildi.

  • ü
  • 02 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

8 yaşındaki Narin Güran kayıp

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta Kur’an kursuna giden Narin Güran, çıkışta evlerine dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla aradı.

Köylülerle yapılan aramadan da sonuç alınamayınca Narin’in babası Arif Güran, aynı gün saat 20.00 sıralarında jandarma karakoluna giderek kızının kayıp olduğunu bildirdi. Bunun üzerine bölgeye kurtarma ekipleri sevk edildi.

DNA ÖRNEĞİ EŞLEŞTİ

Soruşturma sürerken, Narin’in amcası, aynı zamanda kırsal Tavşantepe Mahallesi’nin muhtarı S.G. de gözaltına alındı. S.G.’nin aracından alınan DNA örneklerinin, Narin’in kıyafetlerindeki DNA örnekleriyle eşleştiği belirtildi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

AMCA TUTUKLANDI

Jandarmadaki işlemlerinin ardından S.G., zırhlı araçla adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan S.G tutuklandı. S.G’nin tutuklanmasında ‘kasten öldürme’ ve ‘kişiyi hürriyetten yoksun bırakma’ gerekçe olarak gösterildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com