MHP’nin yayını gazetecileri hedef aldı: ‘Tehditle cinayeti örtmek istiyorlar’

Gazeteci Timur Soykan; kendisi ile birlikte Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan ve Murat Ağırel'i Sinan Ateş cinayeti üzerinden hedef gösteren MHP'nin yayın organı Türkgün gazetesine yanıt verdi: Tehdit ile cinayetin üzerini örtmek istiyorlar.

  • ü
  • 21 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

MHP’nin yayın organı Türkgün gazetesi, Sinan Ateş cinayeti üzerinden gazeteciler Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan, Timur Soykan ve Murat Ağırel’i hedef aldı.

Gazeteci Timur Soykan, Kadir Yıldız imzasıyla yayımlanan yazıyla gazetecilerin tehdit edilmesini yorumladı:

“Tehdit ile cinayetin üzerini örtmek istiyorlar. Herkes biliyor: Devlet içinden biri cep telefonu sinyal bilgilerini verir, tetikçileri polisler taşıyıp kapının önüne getirir. Katiller çakarlı araçlarla kaçırılır. Cinayetle ilgili yarım iddianame yazılıp katiller korunur. Zor memleket. Elbette gazeteciliğe devam. Gerçekten güçlü kimse yok.”

MHP’nin yayın organı Türkgün gazetesi ‘Halk TV’nin avanak hafiyeliği’ başlıklı yazıda şu ifadelere yer verdi:


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘MAGAZİN TUTKUNU BU İSİMLER…’

“MHP ve Ülkü Ocakları üzerinde oluşturmaya çalıştıkları kirli algı ile bugüne kadarki günahlarından arınacaklarını zanneden Halk TV’nin magazin hafiyeleri bir cinayet kampanyasından sağladıkları gelirle nerede tatil yapmayı ve hangi eğlence mekanlarında sabahlamayı planlıyorlar? Vakitlerinin önemli bir bölümünü MHP düşmanlığına harcayan bu şahıslar cinayet üzerinde tango yapmayı daha ne kadar sürdürecekler? Magazin tutkunu bu isimler Halk TV’nin karalama kampanyalarıyla sürdükleri sultanlığı mı, katalog evliliğini mi yoksa komün hayatı yaşamayı mı tercih ediyorlar?”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com