Istakoz paylaşımıyla gündem olan AKP’li Bursalı: Kamu kaynağını kullanmadım

AKP'li vekil Şebnem Bursalı, çok tartışılan 'ıstakoz' paylaşımından sonra ilk kez konuştu: "Yol kazası oldu, hata oldu. Kamu kaynağını kullanmış değilim"

  • ü
  • 16 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

Istakoz paylaşımıyla tartışmalara neden olan Şebnem Bursalı’nın, “Üzgünüm, özür diledim kamuoyundan. Bu bir yol kazası oldu, hata oldu. Kamu kaynağını kullanmış değilim.” dediği belirtildi.

Şebnem Bursalı, tv100’e yaptığı açıklamada ‘ıstakoz’ paylaşımı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Monako’da bir restoranda yediği ıstakozu sosyal medyadan paylaşarak tepkilere neden olan AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan’a özel açıklamalarda bulundu.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Sinan Burhan’ın aktardığına göre, Bursalı şu açıklamayı yaptı:

“Şebnem Bursalı’yla ben konuştum yeni ve özel bir bilgi vermedi ama ben konuştuklarımızı aktarayım. Şebnem Hanım bu meseleden dolayı üzgün böyle bir olayla gündeme gelmek uzun yıllar bu meslekte deneyimi olan birisi olarak üzgün. Siyasetin sonuçları oluyor. Ben Şebnem Hanıma da söyledim bu paylaşım yanlış. Bursalı, ‘Üzgünüm, özür diledim kamuoyundan. Bu bir yol kazası oldu, hata oldu. Kamu kaynağını kullanmış değilim.’ dedi.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com