‘Ailemleyim’ demişti: AKP’li vekil Şebnem Bursalı’nın ıstakoz sofrasında yanında kim vardı?

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Monaco yat limanında birlikte yemek yediği kişilerin ailesi ve yeğenleri olduğunu söylemişti. İddialar ise aksi yönde...

  • ü
  • 15 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

Sosyal medya hesabından Monaco’da lüks bir restoranda yediği ıstakozu paylaşan ve eleştiri oklarının hedefi olan AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’ya başta partisi AKP olmak üzere muhalefet ve her kesimden tepki yağdı. Bursalı, birlikte yemek yediği kişilerin ailesi olduğunu söylemişti. Bursalı’nın ıstakoz sefası ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı.

Bursalı’nın paylaşımına çok sayıda tepki gelirken, AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci, ıstakoz paylaşımına ilişkin “Herkes kendine gelsin! Ya da bu partiden defolup gitsin! Yeter!” ifadelerini kullanmıştı.

LİKİT KİMYA SAHİBİ İLE ISTAKOZ SEFASI

Bursalı’ya tepki yağmaya devam ederken AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Monaco yat limanında birlikte yemek yediği kişilerin ailesi ve yeğenleri olduğunu söylemişti. Ancak Odatv’de yer alan habere göre yanındaki kişilerden birinin Likit Kimya şirketinin sahibi Ahmet Aksoy olduğu öne sürüldü.

Bursalı ve üç çocuk sahibi Ahmet Aksoy daha önce de 2023 yazında Bodrum’daki Orkide Balık’ta da görüntülenmişti. İkilinin herkesin içindeki samimi halleri dikkat çekti.

MÜGE ANLI AYRINTISI

Bursalı ile Aksoy’un uzun zamandır arkadaş oldukları ve birlikte sıkça vakit geçirdikleri iddia edildi. Öte yandan Aksoy’un boşanma aşamasında olduğu kulislerde yer aldı.

Şebnem Bursalı geçtiğimiz aylarda Müge Anlı’nın programına katılmış, Ahmet Aksoy da programa bir not göndererek Anlı’nın yeni yayın dönemini kutlamıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com