Hafize Gaye Erkan’dan hakkındaki iddialara yanıt: Dava açacağım

Kendisi ve ailesi hakkında çıkan haberlere yanıt veren Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, "Sorumlular hakkında gerekli yasal haklarımı kullanacağım" dedi.

  • ü
  • 18 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, eski bir çalışanın babası tarafından işten çıkarıldığını iddialarına ilişkin açıklama yaptı. İddiaların asılsız olduğunu savunan Erkan, “Sorumlular hakkında gerekli yasal haklarımı kullanacağım” dedi.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan Erkan, şu ifadeleri kullandı:

“Son günlerde şahsım ve ailemi hedef almak suretiyle, Bankamıza yönelik güven bozucu, kasıtlı ve gerçeklerle bağdaşmayan haberler dolaşıma sokulmuştur.

Amerika Birleşik Devletleri’nde ekonomi ve iş dünyasının önemli isimleriyle gerçekleştirdiğimiz ve son derece verimli geçen görüşmeler sırasında öğrendiğim bu asılsız iddialar karşısında şaşkınlığımı ve üzüntümü kamuoyu ile özellikle paylaşmak isterim.

Şahsımı ve Bankamızı itham eden asılsız haberler asla kabul edilemez niteliktedir. Sorumlular hakkında gerekli yasal haklarımı kullanacağım.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

NE OLMUŞTU?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın babası Erol Erkan’ın bankada çalışan bir kadını işten kovdurduğu, kendisine oda, koruma ve makam aracı tahsis edildiği iddiası gündeme gelmişti. Ayrıca Erkan ailesinin, TCMB Sosyal Tesisi ve İzmir kampını özel olarak kullandığı, anne Gamze Erkan’ın da çalışanlara talimat verdiği öne sürülmüştü.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com