Forması çıkarılıp kutlamaya alınmamıştı: Diyarbakır’a giden Berfin, Amedspor maçını canlı izledi

Kocaeli’deki Newroz kutlamalarına Amedspor forması ile alınmayan down sendromlu Berfin ile ailesi, Amedspor’un daveti üzerine bugünkü 24 Erzincanspor ile oynayacağı maçı canlı izledi.

  • ü
  • 24 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Geçtiğimiz hafta Kocaeli’de düzenlenen Newroz kutlamalarına Amedspor forması giydiği için alana alınmayan down sendromlu Berfin ve ailesi Amedspor Kulübünün davetlisi olarak Diyarbakır’a gitti.

Berfin ve annesi, Amedspor-24 Erzincanspor maçını trübünden canlı izleme imkanı buldu.

AMEDSPOR’DAN “HOL GELDİN” MESAJI

Berfin’in için Amedspor Kulübü sosyal medya hesabından da, “Kocaeli Newroz’unda üstünde Amedspor forması olduğu için kutlamalara alınmayan ve baygınlık geçiren minik taraftarımız Berfin, ailesiyle birlikte başkanımız Aziz Elaldı’nın misafiri oldu. İki gündür şehrimizde olan Berfin ve ailesi, bugün stadyumda bizlerle birlikte olacak. Büyük aile seni çok seviyor Berfin, aramıza hoş geldin” mesajı paylaşıldı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Berfin’in Amedspor formasının alınması ve bu nedenle baygınlık geçirmesi kamuoyundan büyük tepki çekmişti. DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Berfin’in baygınlık geçirdiği anlara ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak İçişleri Bakanlığı’na ve Kocaeli Valiliği’ne tepki göstermişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com