Eymür’ün cenazesine Akşener, Peker ve Çakıcı’dan çelenk

Dün hayatını kaybeden Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) eski Kontrterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür, Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye Meral Akşener ve Alaattin Çakıcı çelenk gönderdi.

  • ü
  • 14 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

MİT’in eski Kontrterör Dairesi Başkanı 81 yaşındaki Mehmet Eymür için İstanbul’da Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa Camisi’nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Eymür, Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Camiye Eymür’ün ailesi, sevenleri ile Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, emekli diplomat ve siyasetçi Mehmet Ali Bayar, eski İstanbul İl Emniyet Müdürü ve emekli Vali Kemal Yazıcıoğlu da geldi.

Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’nde KOAH tedavisi görürken dün 81 yaşında ölen eski MİT yöneticisi Mehmet Eymür için bugün Beşiktaş Levent’teki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi’nde ikindi namazı sonrasında cenaze namazı kılındı.
Eymür’ün naaşı, toprağa verilmek üzere Aşiyan Mezarlığı’na götürüldü.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Cenaze namazı kılınan camiye eski MİT Müsteşarı Sönmez Köksal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gültekin Uysal, organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile Alaattin Çakıcı da çelenk gönderdi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com