Erdoğan ‘edepsizlik yine olmasın’ demişti: Meclis’e ziyaretçi girişi yasaklandı

Meclis’te sokak hayvanlarına ilişkin kanun teklifinin görüşmeleri sırasında gerçekleşen protestoların ardından, Meclis Başkanlığı 26-29 Temmuz tarihleri arasında ziyaretçi girişini yasakladı. Erdoğan, “Edepsizliğin tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirler alınmalıdır” demişti.

  • ü
  • 26 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Meclis Başkanlığı, TBMM’ye ziyaretçi girişinin dört gün boyunca yasaklanmasına karar verdi. Milletvekillerine iletilen duyuruda; gündemin yoğunluğu nedeniyle milletvekillerinin Genel Kurul çalışmalarına daha etkin katılabilmeleri için 26-29 Temmuz tarihlerinde TBMM’ye görevliler dışında ziyaretçi ve araç girişi yapılamayacağı bildirildi.

Ziyaretçi kısıtlaması, sahipsiz köpeklere ilişkin kanun teklifine yönelik TBMM koridorlarındaki protestoların ardından geldi. Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’nda teklifin görüşülmeye başlandığı 17 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşen protestolar, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın grup toplantısında da gündemindeydi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

ERDOĞAN: EDEPSİZLİĞİN TEKRAR YAŞANMAMASI İÇİN…

Erdoğan, “Birileri muhalefet vekillerin desteğiyle geliyor, daha doğrusu Meclis’e taşınıyor, Meclis koridorlarını işgal ediyor, utanmadan sıkılmadan Meclis çatısı altında milletvekillerine ‘katil’ diye bağırabiliyor” dediği protestolar için ‘edepsizlik’ ifadesini kullanmış ve tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini söylemişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com