Erbakan’dan AKP’ye: Millet kırmızı kartı hazırladı ilk seçimde gösterecek

Fatih Erbakan: Bugün Türkiye’de iktidar partisi milletin gündeminden tamamen kopmuş ve uzatmaları oynar hale gelmiştir. 31 Mart'ta Titanik gemisi buz dağına çarpmıştır ve çok ciddi bir şekilde su almaktadır. Milletimiz kırmızı kartını hazırladı, yapılacak ilk seçimde iktidara kırmızı kartını da gösterecek.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Ankara’da düzenlenen il başkanları toplantısı öncesinde gazetecilere konuştu.

Partisinde yaşanan istifalara ilişkin konuşan Erbakan, “Yeniden Refah Partisi, kişilerin partisi değil, bir büyük davanın adresidir. Milli Görüş Davası’nın adresidir. Bu adrese gelenler, Milli Görüş’ün eskimez prensiplerini kabul etmiş demektir. Ayrılanlar ise bu prensiplerin uzağında kalmayı tercih etmişlerdir ya da ‘Milli Görüş Gömleği’ kendilerine ağır gelmiştir. Milli Görüş gömleği o gömleğe layık olanların üzerinde kalıcı olur” ifadelerini kullandı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

’31 MART’TA SARI, İLK SEÇİMLERDE KIRMIZI KART’

“Milletimiz, 22 senelik iktidarın sonucunda artık bir değişim istiyor. Bu değişimin ne yönde olmasını gerektiğini düşündüğünde ise Milli Görüş’ün 50 senelik geçmişindeki hizmetlerini hatırlıyor” diyen Erbakan, şu ifadeleri kullandı:

Bugün Türkiye’de iktidar partisi milletin gündeminden tamamen kopmuş ve uzatmaları oynar hale gelmiştir. 31 Mart seçimlerinde Titanik gemisi buz dağına çarpmıştır ve çok ciddi bir şekilde su almaktadır. Bu gidişle yapılacak olan ilk Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde Titanik gemisinin batması kaçınılmazdır. Milletimiz 31 Mart’ta iktidara sarı kart gösterdi. Milletimiz kırmızı kartını hazırladı. Yapılacak olan ilk seçimde iktidara kırmızı kartını da gösterecek.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com