Enver Altaylı: Bana bir şey olursa katilim Adalet Bakanıdır

Eski istihbaratçı Enver Altaylı, cezaevinde 3 kişilik odada 2 kişi kaldıklarını belirterek, "Sağlık sebebiyle odaya 3. kişi talep ediyorum, ancak talebim ısrarla reddediliyor. Rahatsızlandıĝımda odama sesimi duyurabileceğim 3. kişi lazım. Bana bir şey olursa katilim Adalet Bakanıdır" dedi.

  • ü
  • 22 Nisan 2024
  • ü
  • Gündem

Eski istihbaratçı Enver Altaylı, Sincan Cezaevi’nde 3 kişilik odada 2 kişi kaldığını belirterek, “Sağlık sebebiyle odaya 3. kişi talep ediyorum, ancak talebim ısrarla reddediliyor” dedi.

Altaylı’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, ” Sincan F2 CİK’te 3 kişilik odada 2 kişi kalıyoruz. Yaşım 80.
Sağlık sebebiyle odaya 3. kişi talep ediyorum, ancak talebim ısrarla reddediliyor. Çarşamba günü odamda fenalaştım. İlaç almama rağmen tansiyonum zor düştü. Sesimi duyuramadıĝım gibi acil butona da basamadım.

Oda arkadaşım odadan her çıktıĝında (dilekçe yazmak için bilgisayar odasına çıkma, hastane, avukat görüşü vb. sebeplerle) uzun süre yalnız kalıyorum. Rahatsızlandıĝımda odama sesimi duyurabileceğim 3. kişi lazım. Şayet bana bir şey olursa katilim Adalet Bakanıdır.” dedi.

Altaylı’nı avukat kızı Dilara Yılmaz, babasına bir şey olması durumunda sorumlunun belli olduğunu belirterek,  “Babam #EnverAltaylı (80) 3 kişilik odada 2 kişi kalıyor. Saĝlık gerekçesiyle odaya 3. kişi gelmesini talep ediyor ama CİK ısrarla reddediyor. Geçen hafta odasında kimse yok iken fenalaşmış. Sesini duyuramamış, acil butona da basamamış. Babama bir şey olursa sorumlular belllidir “ifadesini kullandı.

Enver Altaylı, Gülen cemaatine mensup olma, siyasi ve askeri casusluk suçlamasıyla 23 yıl 3 ay hapis cezası almış ve bu Yargıtay tarafından onanmıştı. 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com