Cübbeli, Erdoğan’a açık destek açıklamayan İsmailağa’ya kızdı: Milli ve dini duruşunuzu gösterin

Cübbeli Ahmet, İsmailağa cemaatinin Cumhur İttifakı'na destek açıklaması yapmamasından rahatsız oldu. Cübbeli, kendisinin Yeniden Refah ve Saadetlierin sövüp saymalarına maruz kaldığını belirterek, "Siz hâlâ milli ve dînî duruşunuzu sergilemediniz" dedi.

  • ü
  • 30 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

İsmailağa cemaatinden kovulan Cübbeli Ahmet, İsmailağa cemaatinin AKP’ye destek açıklaması yapmamasından rahatsız oldu.

İsmailağa cemaati önceki gün yaptığı açıklama ile Cübbeli Ahmet lakaplı Ahmet Ünlü’ün cemaatleriyle ilişkisinin kalmadığını duyurmuştu.

Cemaat yönelik eleştirel açıklamalarını sürdüren Cübbeli Ahmet, Cumhur İttifakı’na oy vermeni vacip olduğu yönünde açıklama yapmıştı. Menzil ve başka cemaatler AKP’ye destek açıklaması yapmıştı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Cübbeli sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, İsmailağa cemaatinin Cumhur İttifakı’na destek açıklama yapmamasını eleştirerek, “Ey İsmailağa! Tayyip Bey beni değil sizi ziyarete geldiği halde şu saat olmuş seçime saatler kalmış hâlâ reylerin Cumhur İttifakı’na verilmesi gerektiği hakkında bir açıklamanız yok. Ben Allah için ve DEM’cilerin güçlenmemesi için Cumhur İttifakı’na alenî destek vermekle yetinmedim, Saadet ve Yeniden Refah gibi partilere de bu seçim itibariyle teröristlerin kazanmasına yol açacağı için rey vermenin caiz olmadığını beyân ederek bu kadar insanların sövüp saymalarına maruz kalmayı göze aldım. Siz hâlâ milli ve dînî duruşunuzu bugün bu saate kadar sergileyemedinizse ne zaman sergileyeceksiniz? İnsan: “buna mânî olan nedir?!!!” diye düşünmüyor değil!”

Cübbeli son dönemde siyasi konularda sürekli açıklama yapmasından dolayı cemaatin hedefi haline gelmişti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com