CHP’den Perinçek’e sert yanıt: Kandil püskülü, çeneni kapa, haddini bil

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek'in "CHP isterse yüzde 90 oy alsın iktidar olamaz" sözlerini eleştirerek, "Kandil'in püskülü! Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif" dedi.

  • ü
  • 20 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır. (Depo Photos)

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in, Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) ilişkin kullandığı “CHP isterse yüzde 90 oy alsın iktidar olamaz. Halk bu desteği vermez, ordu da vermez, polis de vermez.” sözlerine CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ cevap verdi. Başarır, Perinçek için “Siyasi bir bunak” ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, vermiş olduğu bir röportajda siyaset gündemine ilişkin “CHP, yüzde 90 oy da alsa iktidar olamaz. İnsanlar aldanıp oy da verse, ne buna ordu razı olur ne polis razı olur” ifadelerini kullandı.

Perinçek’in sözlerine sosyal medyadan sert tepkiler gelirken, CHP’den bu sözlere ilişkin ilk açıklama Ali Mahir Başarır’dan geldi. Başarır, “İradesini iktidar ve yanlılarına ipotek veren, siyaseten beyin ölümü gerçekleşen ve siyasi bir bunak olan Doğu Perinçek denen utanmaz; partimiz hakkında ipe sapa gelmez cümleler kullanmış.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Neymiş? Cumhuriyet Halk Partisi %90 oy alsa da bazı güçler bizi iktidara getirmezmiş. Ona ne senin gücün ne de ağababalarının gücü yetmez.

Sen haddini bileceksin! Partimizin ve ülkemizdeki seçmenlerin adını, iradesini ağzına alırken bir değil, bin kez düşüneceksin!

Kandil’in püskülü! Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!

İMAMOĞLU’NUN DANIŞMANI: DARBE ÇAĞRISI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Serkan Özcan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Perinçek’i eleştirerek, “Açık darbe çağrısı bu. Türkiye’de demokrasiyi azıcık dahi olsa içselleştirmiş bir yargı varsa bir saniye bile beklemeden gereğini yapar!Çok değil 8 yıl önce darbe kalkışmasına muhatap olmuş iktidarın sözcüleri bu açıklamaya göz yumuyorsa onlara da yazıklar olsun! “dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com