Boşandığı kadını ve annesini darp eden erkek serbest bırakıldı 

Bitlis'te, Ö.G. ve annesi S.G., boşandığı E.K.'den şiddet gördü. E.K., polis merkezine giderek şiddete uğradığını öne sürdü. E.K., isimli erkek, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

  • ü
  • 09 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Bitlis’teki olay, 7 Ekim’de, Ahlat ilçesi Erzikan Mahallesi’nde meydana geldi. Yaklaşık 10 yıl evli kalan Ö.G. ve E.K., şiddetli geçimsizlik nedeniyle 8 ay önce boşandı.

E.K., 2 gün önce boşandığı kadının annesiyle birlikte yaşadığı eve gitti. Çıkan tartışmada Ö.G. ile annesi S.G., E.K.’den şiddet gördü. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, burnunda kanama olan S.G.’yi yerde yatarken buldu. S.G. ve annesi Ö.G.’ye sağlık ekipleri müdahalede bulundu.

DHA’nın haberine göre olay sonrası polis merkezine giden E.K. düğünde takılan altınların paylaşımı nedeniyle gittiği evde, eski eşinin ve annesinin saldırısına uğradığını belirterek şikayetçi oldu.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

E.K. basit tıbbi müdahaleyle giderilebilir raporun ardından ‘Kasten yaralama, tehdit ve hakaret’ suçundan ifadesi alınıp savcılık kararıyla serbest bırakıldı. Ö.G. ve annesi S.G için de polis, ‘Koruyucu ve Önleyici Tedbir Kararı’ aldı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com