Başsavcılık, Serdar Öktem’in tahliyesine itiraz etti: Sanığın kaçma ihtimali var

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Sinan Ateş cinayeti davasının karar duruşmasında tahliye edilen Avukat Serdar Öktem'in tahliyesine itiraz etti.

  • ü
  • 03 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Serdar Öktem, MHP lideri Devlet Bahçeli ile

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Sinan Ateş cinayetinin karar duruşmasında tahliye edilen Serdar Öktem’in tahliye kararına itiraz etti ve tutuklanmasını talep etti.

Sinan Ateş cinayetinde tetikçi ile üst yönetim arasındaki ilişkeleri koordine eden isim olarak biliner Serdar Öktem’in dosyasının ayrılarak tahliye edilmesi kamuoyunda şaşkınlak karşılanmıştı. Öktem’in Sinan Ateş cinayetinde tetikçiler ile cinayet emrini verenler arasında köprü isim olduğu iddia edilmişti. Serdar Öktem, el konulan cep telefonu şifresini vermiş ve Apple yazı yazılmıştı.

Savcılık tarafından yapılan itiraz başvurusunda, Öktem’e istinat edilen suçun içeriği ve mahiyeti, kuvvetli suç süphesini göstenen delillerin varlığı, atılı suça ilişkin yasada yer alan ceza miktarı dikkate alındığında adli kontrol şartlarının yetersiz kalacağı ve sanığın kaçma ihtimalinin bulunduğuna işaret edildi. Başsavcılık , Av.Serdar Öktem’in tahliye kararınada itiraz etti ve tutuklanmasını talep etti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Ankara 32.Ağır Ceza Mahkemesinin verdiği kararlar ile ilgili sanıklar aleyhine istinaf kanun yoluna başvuracağını bildirdi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com