Ayşe Ateş’ten tutuklu sanık Serdar Öktem tepkisi: Cinayetin kilit ismi, neden telefonu açılmıyor?

Ayşe Ateş, eşinin cinayetinde kilit konumda bulunan avukat Serdar Öktem'in cep telefonunun kilidinin açılmamasına tepki göstererek, "Belki de bu cep telefonundaki bilgi ve belgeler savcılık makamını bu menfur cinayetin siyasi ayağına götürebilecekken hangi sebeple, nereden, ne bekleniyor?" dedi.

  • ü
  • 21 Mayıs 2024
  • ü
  • Gündem

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, eşinin cinayetinde kilit isim olan avukat Serdar Öktem’in telefon kilidinin neden açılmadığını sordu.

Ayşe Ateş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, avukat Serdar Öktem’in cinayetin kilit ismi olduğuna işaret etti. Öktem’in cinayeti işleyen tetikçi ile Ülkü Ocağı yetkiler arasında bağlantıyı sağlayan kişi olduğu iddia ediliyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Ayşe Ateş’in paylaşımı şöyle:

“Şu anda tutuklu bulunan, kiralık katiller ile azmettiriciler arasındaki köprü olduğuna dair kuvvetli şüphe uyandıran ve bu siyasi cinayetin kilit ismi durumunda olmasına rağmen yardım ve yataklıkla yargılanan Serdar Öktem’in cep telefonunun kilidi neden hâlâ açılamadı?

Bu siyasi cinayetin ayakçısı Tolgahan Demirbaş’ın cep telefonunda bile onlarca delil bulunmuşken kilit isim Serdar Öktem’in cep telefonundaki olası bilgi ve belgelere neden ehemmiyet verilmiyor?

‘TELEFONUN KİLİDİNİN AÇILMAMASININ ÖNÜNDEKİ ENGEL NEDİR?’

Teknoloji bu denli ilerlemişken katillerle azmettiriciler arasındaki somut bağı ortaya koyma olasılığı yüksek olan bu cep telefonun kilidinin açılmasının önündeki engel nedir?

‘BELKİ CİNAYETİN SİYASİ AYAĞINI ORTAYA ÇIKARACAK BELGE VARDIR’

Belki de bu cep telefonundaki bilgi ve belgeler savcılık makamını bu menfur cinayetin siyasi ayağına götürebilecekken hangi sebeple, nereden, ne bekleniyor?

“Karanlıktan korkan küçük bir çocuğu kolaylıkla affedebiliriz. Hayattaki gerçek trajedi, yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır’’

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com