Ayşe Ateş’ten ‘MHP’ açıklaması: Yargılananların hepsi MHP mensubu, Bahçeli de olmalı

Ayeş Ateş, 1 Temmuz'da görülecek Sinan Ateş cinayeti davası hakkında, MHP'lilere çağrı yaptı: "Yargılananların neredeyse hepsi MHP mensubu, şimdiye kadar korudular, çabaları boşuna gitmesin gelsinler yine korusunlar" dedi.

  • ü
  • 13 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Ankara’da silahlı bir saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, 1 Temmuz’da görülecek davaya Bahçeli ve Ahmet Yiğit Yıldırım’ın katılacak olmasına ilişkin “Yargılananların neredeyse hepsi Ülkü Ocakları ve MHP mensubu. Şimdiye kadar korudular, şimdi bu çabaları boşa gitmesin, gelsinler korumaya devam etsinler” dedi.

BABACAN HAZIR BULUNACAK

Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile görüştü. Ateş görüşmeye ilişkin, “DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’ı makamında ziyaret ettim. Dosyaya oldukça hâkim, bütün detaylara vakıf kurmaylarıyla birlikte bizi ağırladılar. Hem hukuki hem de manevi destekleriyle daima yanımızda olduklarını yinelediler. 1 Temmuz günü yapılacak olan ilk duruşmamızda adalet arayışımıza destek vermek için de Sincan’da hazır bulunacaklarını ifade ettiler. Sağ olsunlar, var olsunlar. Nazik, kibar ve verimli sohbetleri için de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

‘SAĞ OLSUN, YANIMIZDA OLACAK’

Görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Ayşe Ateş, şu ifadeleri kullandı:

“Dosya hakkında, dava hakkında detaylı bir şekilde konuştuk. Davaya davet ettim kendisini ve kurmaylarını. Sağ olsun yanımızda olacağını söyledi. Onların da desteğiyle adalet yürüyüşümüze devam edeceğiz, daha güçlü bir şekilde.”

‘BAHÇELİ DE OLMALI’

Bir gazetecinin, “Sayın Devlet Bahçeli dün uzunca bir açıklama yaptı, sizin ziyaretleriniz sonrasına geldi bu. Ve 1 Temmuz’da davada olacaklarını söylediler. Bu ifadeleri yine aynı zamanda Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım da paylaştı. Siz bu isimlerin davada olmasını istiyor musunuz? Ahmet Yiğit Yıldırım’ın gelip davayı takip etmesini istiyor musunuz? Sizin de işaret ettiğiniz bir isimdi kendisi” sözlerine yanıt veren Ayşe Ateş, şunları söyledi:

“Ahmet Yiğit Yıldırım’ın zaten ismi şüpheli olarak dosyada var. Eninde sonunda zaten bir şekilde gelecek, orası muhakkak. Devlet Bahçeli de tabii ki bence de olmalı. Çünkü; burada yargılananların neredeyse hepsi Ülkü Ocakları ve MHP mensubu. Şimdiye kadar korudular, şimdi bu çabaları boşa gitmesin, gelsinler korumaya devam etsinler.”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘AZMETTİRİCİLERİ YARGI ÖNÜNDE HESAP VERENE KADAR…’

Öte yandan Ateş, Memleket Partisi lideri  Muharrem İnce’yi de ziyaret etti. Sosyal medya paylaşımında İnce, şu ifadelerde bulundu:

“Ankara’da uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren merhum Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’i genel merkezimizde ağırladık. Ankara’nın göbeğinde yaşanan bu cinayet ve azmettiricileri yargı önünde hesap verene kadar Ateş ailesinin daima yanında olacağım.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com