Nihal Olçok’tan Ayşe Ateş ile görüşen Erdoğan’a: Ben de bu fotoğraftaki iki kişinin katillerini arıyorum

Nihal Olçok, öldürülen Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüşen Erdoğan'a seslendiği paylaşımında, eşinin ve çocuklarının katillerini aradığını söyledi.

  • ü
  • 12 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

Nihal Olçok

Nihal Olçok, öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile görüşen Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi. Olçok, sosyal medya paylaşımında, “Sayın @RTErdogan, ben de bu fotoğraftaki iki kişinin katillerini arıyorum. HALA !!!
Ayrıca @ayseatesaa hanımefendi ile görüşmenize çok mutlu oldum. Yarının sahibi Allah’tır diyorum.” ifadelerini kullandı.

‘BEN BAŞARAMADIM, UMARIM SEN BAŞARIRSIN’ DEMİŞTİ

15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde oğlu Abdullah Tayyip Olçok ve eşi Erol Olçok’u kaybeden Nihal Olçok, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşen Ayşe Ateş’e, “Ben başaramadım. Umarım sen başarırsın” sözleriyle destek vermişti.

‘BAHÇELİ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ BİZİ KARALIYOR’

Ayşe Ateş, öldürülen eşi Sinan Ateş’in davası için CHP lideri ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından basın mensuplarına konuşmuş; “Sayın Cumhurbaşkanı’nın geçen hafta içi benimle görüşeceğini söyledi. Ancak akabinde MHP’nin grup toplantısı oldu. Devlet Bahçeli her zaman olduğu bizi karalamakla, iftira atmakla itham etti. Orada bir çağrıda bulundu. ‘Bunların sırtını sıvazlamayın’ dedi. Bence Cumhurbaşkanı ile yapacağım görüşmeden haberi oldu. Bu sebeple Cumhurbaşkanına mesaj gönderdiğini düşünüyorum. Sanırım bu sebeple çağrılmadık. Normalde geçen hafta görüşmemiz gerekiyordu. Ancak görüşme gerçekleşmedi. Bahçeli’nin çağrısı sanırım karşılık buldu” demişti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘BU İŞLER BÖYLE MAALESEF SEVGİLİ AYŞE HANIM’

Nihal Olçok, Ayşe Ateş’in söz konusu açıklamalarına sosyal medyadan şöyle yazdı:

“Bu işler böyle maalesef sevgili Ayşe Hanım. Biri gel der, biri gelme der, biri az öteye kay der. Sonra bir bakmışsın ki herkes kendi hayatında. Sende usul usul ağlarsın kimseye göstermeden. Ben başaramadım. Umarım sen başarırsın!”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com