Ayhan Bora Kaplan’ın eşi ve ünlü iş kadını da gözaltına alındı

Ankara'da eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yakın olarak bilinen mafya lideri Ayhan Bora Kaplan'ın eşinin de aralarında bulunduğu 21 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan biri de Ankaralı iş kadını Nihal Akbaba.

  • ü
  • 05 Mart 2024
  • ü
  • Gündem

Ayhan Bora Kaplan’ın liderliğini yaptığı suç örgütüne yönelik soruşturmada Ankara, İstanbul, İzmir, Manisa ve Mersin’de 36 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 21 şüpheli yakalanırken, diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Gözaltına alınan isimler arasında Kaplan’ın eşi Nazlı Kaplan ile Ankaralı iş kadını Nihal Akbaba da bulunuyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında 21 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılıktan yapılan açıklamaya göre, alınan ifadeler, elde edilen bilgiler, hesap incelemeleri, MASAK raporu ve gizli tanık beyanları doğrultusunda “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” suçundan yürütülen soruşturmada 36 zanlı hakkında gözaltı kararı verildi.

İŞ KADINI NİHAL AKBABA DA GÖZALTINDA

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Ankara, İstanbul, İzmir, Manisa ve Mersin’de eş zamanlı düzenlenen operasyonda şüphelilerden 21’i yakalandı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

TMSF yönetimine geçen Atlı Bahçe’nin yüzde 50 hissesi Nihal Akbaba’ya ait. Gözaltına alınan isimler arasında Kaplan’ın eşi Nazlı Kaplan ile Ankaralı iş kadını Nihal Akbaba da yer alıyor. Akbaba, Kaplan ile, el konulan Atlıbahçe Turizm şirketinde yüzde 50 ortaktı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com