Akşener’e en yakın vekilden İmamoğlu’na ziyaret

İYİ Parti eski lideri Meral Akşener'e yakın isimlerden İstanbul Milletvekili Burak Akburak, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti. Akburak, İmamoğlu'na yeniden seçilmesi dolasıyla 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunduğunu belirtti.

  • ü
  • 10 Haziran 2024
  • ü
  • Gündem

İYİ Parti eski lideri Meral Akşener’e yakın isimlerden İYİ Parti İstanbul Milletvekili Burak Akburak, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

Akburak, parti içindeki Akşener’e en yakın milletvekili olarak biliniyor. Geçtiğimiz hafta Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan iye Saray’da görüşmüştü. Akburak, görüşme sonrasında basında çıkan haberler ve görüşme talebinin kimden geldiğiyle ilgili açıklamada bulunmuştu. 

Akburak’ın bu görüşmesinin Akşener’in İmamoğlu ile yeniden iletişim sağlama olarak değerlendirildi.

Akburak, sosyal medya hesabından İmamoğlu’un ziyaret ettiğini duyurarak, “İBB Başkanı Sn @ekrem_imamoglu‘na hayırlı olsun ziyaretinde bulundum.İstanbul Milletvekili olarak, İBB başkanımız ile İstanbulumuzun sorunları ve ihtiyaçları için koordineli çalışacağımızı belirtmek isterim. İstanbul gözbebeğimiz. Başta deprem olmak üzere partiler ortak çalışmalı!” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com