AKP’li fenomenden Instagram yasağı ilenci: ‘Dilerim siz de bir sabah uyandığınızda…’

AKP'nin yerel seçim yenilgisi isonrası vatandaşa, "İki kilo soğana vatanı milleti sattınız" tepkisi veren fenomen Sena Sever, Instagram’ın kapatılmasına isyan etti.

  • ü
  • 04 Ağustos 2024
  • ü
  • Gündem

AKP yanlısı influencer’ı Sena Sever, Instagram yasağı nedeniyle AKP'yi hedef aldı.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) Instagram’a erişim engeli getirmesine yönelik tepkiler sürüyor. Instagram yasağına sadece muhalefet değil AKP’li kullanıcılar da açıktan tavır aldı. AKP’nin yerel seçimlerde yaşadığı oy kaybı nedeniyle vatandaşa, “İki kilo soğana vatanı milleti sattınız” tepkisi veren tesettürlü giyim influencer’ı Sena Sever, Instagram’ın kapatılmasına isyan etti.

AKP yanlısı fenomen Sena Sever tepkisini, “Dilerim siz de bir sabah uyandığınızda dükkanınızda ‘Kapatıldı’ mührüyle karşılaşmazsınız.” ifadeleriyle dile getirdi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘YASAK AKP’NİN OYLARINI EN AZ 2 PUAN DÜŞÜRÜR’

Öte yandan Türkiye’de AKP yönetiminin baskısı ve BTK kararıyla Instagram’ın kapatılmasına tepkiler sürerken ASAL Araştırma Direktörü Adem Belede, bu kararın AKP’yi olumsuz etkileyeceğini vurguladı. Partinin oylarında bir düşüşün olacağını belirten Belede, oy oranında en az yüzde 2 oranında bir düşüşün olacağını ilerdi sürdü.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com