AKP’li eski vekilden Kavala çıkışı: Hukukun ve adaletsizliğin en kötü örneklerini sergiliyoruz

Eski AKP Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Tuğrul Türkeş'in Osman Kavala'yı ziyaret etme başvurusunun sümen altı edilmesine tepki göstererek, "Hukuksuzluğun, adaletsizliğin en kötü örneklerini biz sergiliyoruz. Yazık!" dedi.

  • ü
  • 27 Temmuz 2024
  • ü
  • Gündem

Hüseyin Kocabıyık

Eski AKP Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Erdoğan cezaevinde gittiğinde bir hükümetin danışmanı olarak cezaevinde beklediğini belirterek, “Ne için? Hukuk için adalet için demokrasi için! Şimdi hukuksuzluğun, adaletsizliğin en kötü örneklerini biz sergiliyoruz. Yazık!” dedi.

AKP Milletvekili Tuğrul Türkeş’in Osman Kavala’yı ziyaret etme başvurusunun Adalet Bakanlığı tarafından sümen altı edilmesi tartışılıyor. Türkeş’in ziyaret etme başvurusunun Adalet Bakanlığı tarafından sürüncemede bırakılmasına sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tepki göstermişti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Eski AKP Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Türkeş’in Osman Kavala’yı ziyaret etme başvurusunun sümen altı edilmesine tepki göstererek, “Adalet bakanı Yılmaz Tunç tanıdığım kadarıyla hukukun üstünlüğü ilkesine inanan biriydi. Bakan olduktan sonra sergilediği tutum ve davranışlar son derece üzücüdür. Böylesine hukuk dışına savrulması Türkiye’nin talihsizliği mi Yılmaz Tunç’un talihsizliği mi bilemiyorum” ifadesini kullandı.

‘HUKUKSUZLUĞUN, ADALETSİZLİĞİN EN KÖTÜ ÖRNEKLERİNİ SERGİLİYORUZ’

Türkeş’in ülkenin girdiği kapandan çıkarmak için çırpındığını kaydeden Kocabıyık, “Bu ülkenin köle ruhlu siyasetçileri ıslık çalarak yıldızları seyrediyor. Yahu bir kere de cesur olun. Hakikati haykırmaktan korkmayın. Savunacağınız şey sadece hak ve hukuk.

CB Erdoğan cezaevine girdiği vakit ben ona karşı bir partinin ve hükümetin danışmanıydım. Gittik 10 gün Pınarhisar’da cezaevinin kapısında bekledik. Ne için? Hukuk için adalet için demokrasi için! Şimdi hukuksuzluğun, adaletsizliğin en kötü örneklerini biz sergiliyoruz. Yazık!”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com