Abdüllatif Şener’in oğluna ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi

Eski bakan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener hakkında anneannesini öldürmesi nedeniyle iddianame hazırlandı. Bedirhan Şener için ağırlaştırılmış müebbet hapis talep edildi.

  • ü
  • 04 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener’in , anneannesi Leyla Çetiner’i öldürmesi hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma tamamlandı. Bedirhan Şener hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 14 yıldan 23 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.

Soruşturma sonucu hazırlanan iddianamede Şener’in “üst soya karşı kasten öldürme”, “üst soya karşı kasten öldürmeye teşebbüs” ve “6136 sayılı yasaya muhalefet” suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 14 yıldan 23 yıla kadar hapsi istendi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

PSİKİYATRİ HASTANESİ SEVK EDİMİŞ, 3 HAFTA KALMIŞTI

Anneannesi Leyla Çetiner’i 31 Temmuz’da silahla öldüren Bedirhan Şener, Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi’ne sevk edilerek, 3 hafta süreyle gözetim altına alınmasına karar verilmişti.

Bilkent Şehir Hastanesi’nce düzenlenen raporda, gözlem altına alınan şüphelinin cezai sorumluluğunu etkileyecek şiddet ve mahiyette akıl hastalığının ya da zayıflığının bulunmadığı, Türk Ceza Kanunu’nun akıl sağlığıyla alakalı maddesi kapsamında değerlendirilemeyeceği belirtildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com