Düşlerin ve gerçekliğin kesişim noktası: Tavşan Deliğine İnmek

Genç sanatçıları bir araya getiren grup sergisi ‘Tavşan Deliğine İnmek’ Müze Gazhane’de ziyaretçilerini bekliyor.

  • ü
  • 12 Mart 2024
  • ü
  • Fotoğraf

Kariyerinin başında 28 genç sanatçıyı bir araya getiren sergi Tavşan Deliğine İnmek, genç sanatçıların kariyerlerinde de derinliklere inmeleri için bir platform sağlamayı amaçlıyor. Mekânla birlikte zihinsel ve duygusal katmanların da sınırlarına inmeye çağıran sergi, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fotoğraf Bölümü ve Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğraf ve Video Bölümü öğrencileri bir araya getiriyor.

Fotoğraf sanatını alternatif mekânlara taşımayı amaçlayan Tavşan Deliğine İnmek (Down The Rabbit Hole), sanatın geleneksel sınırlarını aşarak, düşlerin ve gerçekliğin kesişim noktasında bir yolculuğa çıkma fırsatı sunuyor.

Gri renkli beton duvarların, sarı park çizgilerinin ve duvarlara konumlandırılmış kırmızı renkli aydınlatmaların etkisi ile gizemli yeni bir atmosfere bürünen fotoğraflar, izleyiciyi sergi mekânının özgün havasını deneyimlemeye de davet ediyor.

Elvan Ekren ve Volkan Kızıltunç küratörlüğünde yeraltının enerjisinin ve hikayesinin anlatıldığı sergide; Berk İşeri, Dilara Tan, Dorottya Harsy, Ebrar Kılınç, Elif Eylül Gül, Elifsu Ateşoğlu, Emine Güler, Fulya Çoğalan, Hasan Hüseyin Çinay, H. Kübra Gönül, Hüseyin Güler, İbrahim Emir, İlayda Erkoç, İlknur Yavaşcı, İmran Caner, Meltem Telci, Merve Atagün, Mert Nazım Egin, Oğuz Kandemir, Pelin Akın, Rüya Bircan, Samim Kerem Sayin, Sena Dede, Ulvi Göktürk Çetin, Yağız Ayan, Yasemin Kalaycı, Yiğit Ayan ve Zeynep Sema Yıldız’ın eserleri yer alıyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

İBB Kültür AŞ ve NOKS Art Space’in iş birliğiyle düzenlenen Tavşan Deliğine İnmek, Müze Gazhane’nin -2. katında ziyaretçilerini bekliyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com