Aylin Güngör POP – BAR – YAZ ile geliyor

Fotoğrafçı Aylin Güngör’ün POP - BAR - YAZ isimli sergisi, Bant Mag. Havuz / Bina’da ziyarete açılıyor.

  • ü
  • 15 Şubat 2024
  • ü
  • Fotoğraf

Fotoğraf sanatçısı Aylin Güngör’ün yeni sergisi POP – BAR – YAZ, sanatçının arşivinde yer alan farklı dönemlere ait fotoğraflardan oluşan tematik bir seçki sunuyor. Crowded House’un şarkısından ilhamla “Always Take The Weather With You” alt başlığıyla gelen sergi; deniz kenarlarından binaların aralarına, yazdan kışa insanların yalnız ve güruh hâllerinin izini sürüyor.

Bir önceki sergisi This Magical Depression’da insanların arkadalarında bıraktıkları estetik tuhaflıkları ve kırıklıkları ortaya koyan sanatçı, bu sefer insanın kendisini odağa alıyor. Bu yolla insan yığınlarının istemsiz koreografilerinin ve yalnızların günlük rutin içerisindeki çabasız hâllerini bir araya toplayan sergide, Japonya’dan Portekiz’e birçok ülkeden insan manzaralarına yer veriliyor.

Aylin Güngör, insanların farkında olmadan yanlarında sürükledikleri ortak hissin izini süren sergisi POP – BAR – YAZ ile 23 Şubat – 23 Mart tarihleri arasında Bant Mag. Havuz / Bina’da.

Sanatçının This Magical Depression adlı serisinden

FOTOĞRAFÇI HAKKINDA

Bant Mag.’in kurucularından olan analog fotoğrafçı Aylin Güngör aralarında Londra, Tokyo, Amsterdam, Berlin gibi şehirlerin de bulunduğu pek çok yerde sergiler düzenledi ve katıldı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Sanatçının Oturduğum Yerden (2014) ve This Magical Depression (2016) isimli iki fotoğraf kitabı bulunuyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com