Erdoğan’a: Denizin bittiği yerde ‘kalıcı refah’ hedeflemek ne güzel

'Kalıcı refah' için çalıştıklarını söyleyen Erdoğan'a yanıt veren ekonomist Serkan Özcan, "Neden enkaz devralmış yeni bir hükümet gibi davranıyorsunuz?" diye sordu ve ekledi: "Denizin bittiğini görüp kalıcı refah artışı hedeflenmesi ne güzel."

  • ü
  • 26 Haziran 2024
  • ü
  • Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin bugünkü Meclis Grup Toplantısı’nda enflasyondaki artışın sabit ücretliler üzerinde yarattığı baskının farkında olduklarını ancak kalıcı refah artışı için çalıştıklarını söylemişti.

Erdoğan’a yanıt veren Serkan Özcan,” Türk siyasi tarihinin en popülist politikası olan “faiz düşerse enflasyon da düşer” tezinin sahibi bir Devlet Başkanı’nın, denizin bittiğini görüp kalıcı refah artışını hedeflemesi ne güzel!” dedi.

Toplumun geniş kesimlerinin çok zor bir yoklukla karşı karşıya kalacağına dikkat çeken Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şunları kaydetti:


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘NEDEN ENKAZ DEVRALMIŞ YENİ BİR HÜKÜMET GİBİ DAVRANIYORSUNUZ?’

“Üzülerek söylüyorum ki Sn.Cumhurbaşkanı’nın ‘kalıcı refah artışı’ odaklı çözüm arayışları, yıllardır kendisi tarafından uygulanan politikalarla refahını kaybetmiş toplum kesimlerini çok daha zor bir yoklukla karşı karşıya bırakacak!

“Biz tüm bunları neden yaşadık? Bu hesabı kime soracağız? Neden enkaz devralmış yeni bir iktidar gibi davranıyorsunuz?” soruları ise hala cevap bekliyor…”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com