İsrail, Han Yunus’ta Filistinlilerin sığındığı kampları yine vurdu

İsrail, 13 Temmuz'da bir çadır kampına saldırdığı ve en az 90 Filistinlinin ölümüne sebep olduğu Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentine bugün tekrar saldırdı. Saldırıda en az 13 Filistinli hayatını kaybetti, 26 Filistinli yaralandı. İsrail'in bir başka hava saldırısı da Gazze'nin merkezine oldu.

  • ü
  • 16 Temmuz 2024
  • ü
  • Dünya

İsrail ordusu bir kez daha yerinden edilen Filistinlilerin sığındığı Han Yunus’u vurdu. İsrail’in 11 kişinin hayatını kaybettiği Nusayrat Mülteci Kampı’na da bugün yeniden hava saldırısı düzenlediği açıklandı.

Reuters haber ajansının aktardığına göre, İsrail’in Han Yunus’a düzenlediği saldırıda en az 13 kişi hayatını kaybetti, 26 kişi yaralandı. Gazze’deki Sağlık Bakanlığı, saldırının zorla yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı Attar Sokağı’nın yakınlarındaki bir noktayı vurduğunu ifade etti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

GAZZE MERKEZE DE AYRI BİR HAVA SALDIRISI

Gazze’deki sağlık yetkilileri, İsrail’in Gazze’nin merkezine de ayrı bir hava saldırısı düzenlediği bilgisini verdi. Yapılan açıklamaya göre, İsrail’in Nusayrat Mülteci Kampı’ndaki El Avda okuluna saldırısında en az sekiz Filistinli hayatını kaybetti. Bakanlık çok sayıda kişinin de yaralandığını belirtti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com