Trabzonspor, 10 kişilik Göztepe’ye mağlup oldu

Süper Lig'in 10. haftasında Göztepe ile Trabzonspor, İzmir'de karşılaştı. Beraberliklere abone olan Bordo-Mavili ekip, 28. dakikada 10 kişi kalan rakibi karşısında etkisiz kalarak bu sezon ilk mağlubiyetine uğramaktan kurtulamadı. 2-1 sona eren maçta Göztepe'ye gabiyeti getiren gol, uzatma anlarında geldi.

Trendyol Süper Lig’de İzmir'de Göztepe ile Trabzonspor Gürsel Aksel stadında karşılaştı.

Sezona istediği gibi başlayamayan, Abdullah Avcı’nın yerine Şenol Güneş’i getirmesine rağmen beraberliklere abone olan Trabzonspor, Göztepe deplasmanında ilk mağlubiyetine uğramaktan kurtulamadı. Bu maç öncesindeki 8 karşılaşmada 2 galibiyeti ve 6 beraberliği bulunan Trabzonspor, bu sezon ilk kez sahadan puansız ayrıldı.

Banza, Trabzonspor

Simon Banza, penaltıdan attığı golle Göztepe karşısında 1-1’lik beraberliği sağladı.

GÖZTEPE SOLET İLE ÖNE GEÇTİ, BANZA EŞİTLİĞİ SAĞLADI

Süper Lig’in 10. hafta mücadelesinde Göztepe ile Trabzonspor, Gürsel Aksel Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. İzmir’e namağlup unvanıyla giden Bordo-Mavili ekip, Anthony Dennis’in kırmızı kart görmesiyle 28. dakikada 10 kişi kalan Göztepe karşısında istediği oyunu bir türlü sergileyemezken; ev sahibi ekip, 60. dakikada Isaac Solet’in golüyle 1-0 öne geçti. Birkaç dakika sonra cezaalanı içinde elle oynama sonucu penaltı kazanan Karadeniz ekibi, Simon Banza’nın kaleci Lis’i ters köşeye yatırmasıyla 1-1’lik beraberliği yakaladı.

Göztepe sevinç

TIJANIC, 90+3’TE NOKTAYI KOYDU

Maçın son dakikakaları her iki takımın galibiyet golünü aramasıyla geçerken; iki ekip de önemli pozisyonlar yakaladı. Maçın 90+3. dakikasında geliştirdiği ani atakta Tijanic ile ikinci golü bulan İzmir ekibi, Trabzonspor’a bu sezon ilk mağlubiyetini tattırarak 3 puanın sahibi oldu. Uzatma anlarında Göztepe’nin galibiyet golü gelmeseydi, Trabzonspor, bu sezon ligdeki 9. maçında 7. beraberliğini alacaktı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

2-1’lik sonucun ardından Göztepe puanını 15’e yükselterek 5. sıraya yerleşti. 12 puanda kalan Trabzonspor ise 9. sırada yer aldı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com