Nusret, Köfteci Yusuf üzerinden reklamını yaptı: ‘Kalite pahalı değildir’

Yusuf Akkaş'ın domuz eti iddialarıyla ilgili açıklamasının ardından dünyaca ünlü restoran sahibi Nusret’ten dikkat çeken bir paylaşım geldi.

  • ü
  • 11 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Dünyaca ünlü restoran sahibi Nusret, domuz eti skandalı nedeniyle zor günler yaşayan Köfteci Yusuf’ üzerinden kendi reklamını yaptı. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın, ürünlerinde taklit ve tağşiş yapan firmaları açıklaması ülke gündeminde ilk sıraları işgâl etti. Köfteci Yusuf’un ürünlerinde çıkan domuz eti skandalı sonrası yeni bir gelişme yaşandı.

‘SİYASİ İLİŞKİLERİM OLSA…’

Domuz eti iddiaları sonrasında Köfteci Yusuf’tan videolu bir açıklama gelmişti. Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş, “Bu ülkede yabancı bir firma olsam veya siyasi ilişkilerim olsa, onlardan besleniyor olsam o zaman dokunamazlar. Birileri bizi çok güçlü gibi anlatıyor. Benim öyle bir gücüm olsa buradan numune de alınmazdı” demişti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Akkaş’ın açıklamasının ardından dünyaca ünlü restoran sahibi Nusret’ten dikkat çeken bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından yayınladığı videonun açıklamasında Nusret, “Kalite hiçbir zaman pahalı değildir siz ve sağlığınız bizim için çok çok değerli ve önemli” yazdı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com