Erdoğan: Gençlerimizi dijital mecraların karanlık dehlizlerine bırakamayız

Erdoğan, "Gençlerimizi modern popüler kültürün insafına terk edemeyiz. Gençlerimizi dijital mecraların karanlık dehlizlerinde yitip gitmelerine seyirci kalamayız. Milli ve manevi değerlerimiz bu mücadelede en büyük destekçimiz olacaktır" dedi.

  • ü
  • 08 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreninde konuştu. Erdoğan, İstanbul’da Semih Çelik’in Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i katletmesiyle ilgili de yorumda bulundu.

“Eğitim ancak milli şuurla desteklendiği oranda başarılı olacaktır. Son günlerde milletçe yüreğimizi yakan olaylara şahit oluyoruz” diyen Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

“Önceki ay camide menfur bir saldırı oldu. İstanbul’da gencecik polis memuru alçakça şehit edildi. Geçen cuma 2 genç kızımız vahşi bir cinayete kurban gitti. Katledilen her iki evladımıza da Allah’tan rahmet diliyorum.”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Erdoğan, şöyle devam etti: “Sapkın akımların, uyuşturucu illetinin, alkol belasının, tv dizilerinin özendirdiği mafya kültürünün, kimi zaman infaz sistemimizdeki boşlukların bu acıların yaşanmasında rol oynadığını görüyoruz. Fail de mağdur da gençlerimizden oluşuyor. Gençlerimizi modern popüler kültürün insafına terk edemeyiz. Gençlerimizi dijital mecraların karanlık dehlizlerinde yitip gitmelerine seyirci kalamayız. Milli ve manevi değerlerimiz bu mücadelede en büyük destekçimiz olacaktır.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com