Taziye için arayanlara Alanson’un eşi Biricik Suden sert çıktı: Ağlama halleri olmasın

Mazhar Alanson, kızının ani vefatıyla yıkılırken, sanatçının eşi Biricik Suden sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla taziye için arayanlara tepki gösterdi.

  • ü
  • 06 Ekim 2024
  • ü
  • Yaşam

Sanatçı Mazhar Alanson’un kanser tedavisi gören kızı Eda Alanson, geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Kızının ani vefatıyla yıkılan sanatçının eşi Biricik Suden, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla taziye için arayanlara tepki gösterdi.

MFÖ grubu üyesi Mazhar Alanson’un Hale Alanson ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Eda Alanson, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti.

MAZHAR ALANSON’DAN İLK PAYLAŞIM: KIZIM MELEK OLDU

Kızının ani ölümünün ardından duygularını paylaşan Mazhar Alanson, “Canım kızım melek Eda Alanson melek oldu. Yarın öğle namazı ile Fatih camiinden uğurlayacağız. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın” sözleriyle yürek burktu.

BİRİCİK SUDEN: AĞLAMA HALLERİ OLMASIN

Evlat acısıyla derinden sarsılan sanatçının eşi Biricik Suden’den Alanson’un paylaşımından birkaç saat sonra dikkat çeken bir uyarı geldi. Suden, taziye için arayıp ağlayanlara şu sözlerle çıkıştı:

“Taziye aramalarınız ve mesajlarınız için binlerce teşekkür. Bir tek ricam olacak. Mazhar’ı arayıp Mazhar’dan çok ağlama halleri olmasın lütfen. Ayıptır, destek değildir, bence gerçek de değildir ama hadi diyelim ki öyle… Büsbütün üzmek olmamalı hedefiniz.”

SOSYAL MEDYADA KARŞI TEPKİLER GELDİ

Biricik Suden’in bu paylaşımını haklı bulanlar kadar eleştirenler de oldu. Sosyal medyada kullanıcılardan “Yanlış düşünce, acı dostlarla paylaştıkça iyileşir” , “Çok enteresan bir istek”, Haddini aşmış” gibi mesajlar geldi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Eda Alanson’un hastalığı da belli oldu. Alanson’un bir süredir kanser tedavisi gördüğü ortaya çıktı. Baba Alanson cenazeyi almak için Ankara’ya hareket etti. Öte yandan Eda Alanson’un bugün öğle namazında İstanbul Fatih Camii’nde kılınacak namazın ardından son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com