Mazhar Alanson: Ne zaman sağıma baksam Özkan’ı görüyorum

Kaybettiği arkadaşı Özkan Uğur'u unutmayan Mazhar Alanson, "Acısı hala içimizde, ne zaman sağıma baksam onu görüyorum, sadece bir müzik arkadaşı değil kardeştik" dedi.

  • ü
  • 12 Ağustos 2024
  • ü
  • Yaşam

Mazhar-Fuat-Özkan

Nevşehir’de düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nde sahne alan Mazhar Alanson, unutulmaz bir geceye imza attı. Binlerce müzikseverin coşkuyla karşıladığı konserinde, Alanson sadece sevilen şarkılarıyla değil, aynı zamanda kaybettiği arkadaşı Özkan Uğur’a duyduğu özlemle de dikkat çekti. “Acısı hala içimizde, ne zaman sağıma baksam onu görüyorum, sadece bir müzik arkadaşı değil kardeştik” diyen Alanson’un sözleri, duygusal anlara neden oldu.

Nevşehir’de düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin yedinci gününde sahne alan Mazhar Alanson, unutulmaz bir konserle müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

Binlerce kişinin coşkuyla karşıladığı Alanson, sevilen şarkılarını seslendirerek festivale damga vurdu. Konser sırasında, geçen yıl aramızdan ayrılan MFÖ’nün sevilen üyesi Özkan Uğur’u anan Alanson, sahnede duygusal anlara neden oldu.

“Acısı hala içimizde, ne zaman sağıma baksam onu görüyorum, sadece bir müzik arkadaşı değil kardeştik” diyen Alanson’un sözleri, izleyicileri derinden etkiledi. Konser salonunda hüzün ve özlem bir arada yaşandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com