Devlet Bahçeli hedef göstermişti: Adliyede Selma Ateş’e fiziki saldırı

Sinan Ateş cinayeti davasında verilen arada sanık yakınlarından biri, Ateş ailesine saldırdı. Saldırgan gözaltına alındı. Öte yandan tutuklu sanık Suat Kurt duruşma başlamadan önce CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e küfür ve hakaret etti.

  • ü
  • 02 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, verilen arada sanık yakınlarından biri Ateş’in ailesine saldırdı. Saldırıdan Ateş’in kardeşi Selma Ateş de etkilendi. Saldırgan gözaltına alındı.

Öte yandan tutuklu sanık Suat Kurt duruşma başlamadan önce CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e küfür ve hakaret etti.

Konuya ilişkin savunma yapan Suat Kurt’un avukatı Fuat Saatçiolu, “Sabah yaşanan Suat Kurt olayı medyaya ve sosyal medyaya düştü. Ben müvekkilimle görüşürken jandarma araya girdi. Jandarma gereğinden fazla müdahale etti. Bununla ilgili herhangi bir tutanak olmaması gerekir. Suat’la benim aramdaki bir konuşmaydı” diye konuştu. Saatçioğlu’nun beyanının ardından duruşmaya ara verildi.

ANKA’nın aktardığına göre, bugün sabah duruşma başlamadan önce tutuklu sanıklardan Suat Kurt’un avukatı müvekkiliyle görüşmek istedi. Jandarma görüşmeye izin vermeyerek, “Mahkeme heyetinden izin almanız gerekir” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Bunun üzerine Kurt, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik, küfür ve hakaret etti. Jandarma ekipleri Kurt’u duruşma salonundan çıkardı.

Mahkeme heyeti geldikten sonra Kurt’un avukatı heyetten görüşme talebinde bulundu ve görüşmeye izin verildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’nın ortasında katledilen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in annesini sert sözlerle hedef almış ve anne Saniye Ateş’in ‘timsah göz yaşları’ döktüğünü iddia etmişti.

Partinin Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulve Yönter ve Semih Yalçın ise dava sürecinde kendilerinin de dosyaya dahil edilmesini talep eden Sinan Ateş’in annesi Saniye ve ablası Selma Ateş hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com