Sinan Ateş davası: Tetikçiden gazetecilere, azmettiriciden Kılıçdaroğlu’na tetik işaretiyle açık tehdit

Sinan Ateş'in katili Eray Özyağcı, duruşma salonunda hakimlerin gözü önünde gazeteciler Barış Pehlivan, Timur Soykan ve Murat Ağırel'i tehdit etti. Azmettirici Doğukan Çep, Kemal Kılıçdaroğlu’na dönüp, tetiğe basma işareti yaparak ölümle tehdit etti.

  • ü
  • 30 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Eski Ülkü Ocakları başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili davaya devam edildi.Davayı takip eden gazeteciler Timur Soykan, Barış Pehlivan ve Murat Ağırel mahkeme salonunda katil Erol Özyağcı tarafından tehdit edildi. Sinan Ateş suikasti davasında azmettirici olarak yargılanan Doğukan Çep, mahkeme salonunda Kemal Kılıçdaroğlu’na dönüp, tetiğe basma işareti yaparak ölümle tehdit etti.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, 2022’de Ankara’nın göbeğinde katledildi. Ateş, ailesi MHP’ye ciddi suçlamalarda bulundu. Bugün de (30 Eylül) görülen davada esas hakkında verilen mütalaanın ardından sanıkların ifadeleri alınmaya başladı.

Davada Sinan Ateş’i öldürdüğünü kabul eden tetikçi Eray Özyağcı, duruşma salonunda hakimlerin gözü önünde gazeteciler Barış Pehlivan, Timur Soykan ve Murat Ağırel’i tehdit etti.

Timur Soykan ve Barış Pehlivan kendilerine yapılan tehdidi sosyal medya hesabından açıkladı.

ECE ÜNER O ANLARI ANLATTI

“Bir psikiyatrist sözü olarak bilinir. Bize gerçek hastalar değil gerçek hastaların hasta ettikleri gelir. S.A annesine ailesine göre gerçek katiller gerçek suçlular değil suçluların topluma suçlu olarak göstermek istedikleri yargılanıyor. Peki bu gerçekleri takip eden gazetecilere ne oluyor. Barış Pehlivan ve Timur Soykan. Bugün oradalardı. Onların sunumuyla Halk TV’den takip ettiniz.

Timur Soykan diyor ki, “Sinan Ateş’in katili Eray Özyağcı duruşma salonundan çıkarılırken, ben, Murat Ağırel ve Barış Pehlivan’a doğru tetik işareti yaparak tehdit etti. Bu sırada gülüyordu.”

Barış Pehlivan da şöyle diyor, “Mahkeme sonunda, Sinan Ateş’in katili Eray Özyağcı bizim olduğumuz yöne doğru eliyle tetik işareti yaptı.”

Bu ayıp da bize yeter herhalde.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com