Reytingi düşen final yapıyor: Sırada hangi diziler var

Diziler bir yandan RTÜK sansürü ve baskısı ile mücadele ederken diğer yandan reyting savaşı veriyor. İşte, kıran kırana süren bu yarışta ekrana veda edecek olan yapımlar...

  • ü
  • 16 Ocak 2024
  • ü
  • Yaşam

Peş peşe ekrana gelen dizilere Radyo Televizyon Üst Kurumu’nun (RTÜK) sansürü ve baskısı devam ederken, kıran kırana bir reyting yarışı yaşanıyor.  Yargı, Kızılcık Şerbeti, Ömer, Kızıl Goncalar, Ne Gemiler Yaktım ve Yıldızlar Bana Uzak…. Bu dizilerden bazıları öne çıkarken aralarında final yolu gözüken yapımlar da var.

Sektöre ilişkin değerlendirme yapan Yeniçağ’dan Mehmet Şahincileroğlu, final yapacak dizilere ilişkin bir değerlendirme yazısı yazdı. Buna göre, Ne Gemiler Yaktım yeteri kadar ilgi görmedi.  Show TV’de yayınlanan Ne Gemiler Yaktım, ilk önce Pazartesi ekrana gelmiş; reytinglerde istenilen başarıyı elde edemediği için yayın günü Pazar’a alınmıştı. Ekran ömrünü uzatmak için ikinci bir şans elde eden dizi, Pazar gününde de yüzleri güldürmedi. Önceki gün ekrana gelen son bölümde reytinglerde ilk 10’a bile giremeyen Ne Gemiler Yaktım için final pek de uzak görünmüyor.

‘YILDIZLAR BANA UZAK’, FİNAL YAKIN

Şahincileroğlu, başka dizi için, “Reytinglerde ilk 10’a giremeyen bir diğer dizi ise, yılbaşı (31 Aralık 2023) gecesi ekran yolculuğuna çıkan Yıldızlar Bana Uzak (atv). Yayına başlangıç tarihi yanlış seçilmişti. İlk bölümden itibaren umut vermedi. Bugün yarın onun için de final tarihi açıklanırsa şaşırmam.” yorumunda bulundu.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Geçtiğimiz hafta da FOX TV’de ekrana gelen Bambaşka Biri adlı 16. bölümde final yapmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com