AKP’li Ensarioğlu ile Salim Güran aynı masada 

Narin cinayetiyle ilgili "Bilip söylemememiz gerekenler var" diyen AKP Milletvekilli Galip Ensarioğlu ile Narin Güran'ı 'kasten öldürme' suçlamasıyla cezaevinde olan amca Salim Güran'ın aynı masada çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

  • ü
  • 18 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi, Tavşantepe Mahallesi’nde, 8 yaşındayken öldürülen Narin Güran’ın katil zanlılarından Salim Güran ve AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun karşılıklı çay içtikleri bir fotoğraf ortaya çıktı.

Sosyal medyada, gündeme gelen Salim Güran ve Ensarioğlu’nun aynı karede görüldüğü fotoğrafın yanı sıra, Ensarioğlu’nun aralarında Salim Güran’ın da olduğu kişileri TBMM’de ağırladığı da Ensarioğlu’nun 27 Aralık 2023’teki şu paylaşımı sayesinde ortaya çıktı:


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

ENSARİOĞLU: BİLİP DE SÖYLEMEMEMİZ GEREKEN ŞEYLER VAR

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu 8 yaşındaki Narin Güran’ın katledilmesine ilişkin soruları yanıtlarken aileyle 40 yıllık dostluğunun bulunduğunu ifade ederek tepki çeken ifadeler kullanmıştı.

“Soruşturmaya ilişkin neler söylemek istersiniz” sorusuna şu yanıtı vermişti: “Soruşturmada gizlilik var. Ayrıca son aşamaya gelindi. Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü aile de bizim dostlarımız. Konu çok hassas. Onları da çok fazla üzecek bir şey söylemek istemiyoruz.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com