Tuncer Bakırhan: Tavşantepe köyü, devletin örgütlendiği bir köydü

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürüldüğü Diyarbakır’ın Tavşantepe köyünde geçmişte Hizbullah’ın örgütlendiğine ve domuz bağıyla insanları katlettiğine dikkat çekti. Bakırhan "Tavşantepe, devletin örgütlediği bir köydü" dedi.

  • ü
  • 18 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, ‘Ekmek ve Adalet’ buluşmaları kapsımda Mersin’de yerel basınla bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakırhan, 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürüldüğü Diyarbakır’ın Tavşantepe köyüne dair de konuştu.

Tavşantepe’de geçmiş dönemlerde Hizbullah’ın örgütlendiğine ve domuz bağıyla insanları katlettiğine dikkat çeken Bakırhan, şunları kaydetti:


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘DEVLET BÜTÜN OLANAKLARIYLA TAVŞANTEPE KÖYÜNDEYDİ’

“Narin bize devlet ve onun karanlık güçlerinin ne olduğunu, nasıl bir toplum inşa ettiklerini gösterdi. Tavşantepe devletin örgütlediği bir köydü. Narin sadece kendisini katledenler tarafından katledilmedi. Oradaki paramiliter güçler Narin’in katilidir. Devlet bütün olanaklarıyla ordaydı. MİT’iyle, Saray medyasıyla ordaydı. Bizim olduğumuz yerde böyle bir cinayet olmaz. Olsa bile açığa çıkarılır. Biz Narin cinayetini sonuna kadar takip edeceğiz. O örgütlü kötülüğü açığa çıkarana kadar mücadele edeceğiz. Narin cinayetinde örgütlü bir sessizlik var.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com